تاريخ : سه شنبه 16 تير 1394برچسب:, | 6:30 | نویسنده : مدیر

تشیع و تاریخچه آن

 اگر بخواهیم به شناختی مبتنی بر حقیقت نسبت به شیعه دست پیدا کنیم، پیش از هر چیز لازم و واجب است تا اسلام را نيکو بشناسیم و سپس تشیع را بر اساس آن تعریف نماییم. اسلام، ایمان داشتن به الوهیت، وحدانیت و ربوبیت ذات مقدس خداوند و سپس بر مبنای این اعتقاد، ایمان داشتن به تمامی رسولان تا خاتمشان (پیامبر اسلام، حضرت محمد بن عبدالله (صلی الله علیه و آله و سلم)) و ایمان داشتن به احکام اسلام (که بر آمده از سنت پیامبر است) و ایمان و تصدیق قرآن (کتاب آسمانی مسلمانان) و همچنین عقیده داشتن به معاد، حساب، ثواب و عقاب روز قیامت می‌باشد و تشیع آنست که بعد از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) مصدر دریافت عقاید و معارف و احکام اسلام، اهل بیت آن حضرت هستند. شیعه کسی است که در تمام امور چه با زبان و چه با عمل، مطیع و فرمانبردار معصومین (نبی اکرم و اهل بیت (علیهم السلام)) باشد و به فرمان عقل و فطرت الهی خویش، پا جای پای آنها بگذارد.

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 12 تير 1394برچسب:, | 12:10 | نویسنده : مدیر

برگزاری جلسه آموزشی کاروان در ماه مبارک رمضان

درروز سه شنبه  9 تیر ماه جلسه ی آموزش کاروان در محل تالار یلدا برگزار گردید در ابتدای جلسه اقای دکتر خالقی پیرامون پیشگیری از بیماری و حفاظت از سلامت قبل از سفر و در هنگام سفر و رعایت بهداشت به عنوان حق همسفران و خصوصا زائران هم اتاق مباحثی را مطرح نمودند در ادامه مدیر کاروان پیرامون مسائل اجرائی حج و برخی از قوانین و مقررات عربستان مطالبی بیان نموده و ضمن بیان برخی از محدودیت های زائران در اماکن مقدس از آنها خواستند که در بهترین لیالی مقدس قدر همچنان رزق و روزی سفر مقبول و مشکور با سلامت را از خداوند درخواست نمایند سپس نماز جماعت کاروان اقامه گردید و زائران به صرف افطار به سالن هدایت گردیده و پس از آن حجه الاسلام دکتر قدوسی با توضیحات متعدد به شرح اخلاق و عرفان حج پرداختند . لازم می دانم پیرامون برگزاری این مراسم از همکار عزیزمان حاج میثم مشهدی در کاروان که زحمت هماهنگی تالار را کشیده و به قول معروف صلواتی در اختیار ما قرار گرفت و همچنین زائر گرامی کاروان اقای حاج احمد کفاش که زحمت طبخ غذا را کشیده بودند تشکر نماییم  اکثر کار یدی و جسمانی این مراسم علاوه بر دوستان در کاروان توسط نوجوانان آقا زاده ی آقای ساعی  اقای علیرضا مجیری  اقایان امیرو محمد عبدالباقی و فرزندانم سینا و محمد ساجد انجام شد که از زحمات همه ی آنها متشکرم

 



تاريخ : جمعه 12 تير 1394برچسب:, | 7:30 | نویسنده : مدیر

صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

حجه الاسلام مجید مرتضوی روحانی با صداقت و با محبت و مخلص در حالی که با زائران کاروان مانوس شده بود و چهار جلسه ی آموزش را با کاروان سپری کرده بود بر اساس دلائل و مشکلات شخصی از ادامه کار در حج امسال منصرف شدند و کاروان و زائران ما را از توفیق حضورشان در حج امسال محروم کردند و ما با شناخت اندک اما عمیق معدود جلسات همواره خود را مدیون آن مرد با صداقت و عالم می دانند و در جای جای اعمال و مناسک او را در کنار خود و شریک صواب اعمال خود می دانند اما به حکم قضا و قدر الهی که گفته اند .: چون به حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری   توفیق زائران ما شد که حج امسال را در مدیریت عالی امیر الحاج واقعی حضرت ولی عصر (عج الله) و با راهنمائی و هدایت روحانی بزرگوار  عالم و خطیب حضرت حجه الاسلام دکتر محمد قدوسی امام جمعه ی محترم شهر فلاورجان ادا نمایند و به هر حال قدردان این دو بزرگوار هستیم و برای همه ی خدمت گذاران حج و ضیوف الرحمان آرزوی توفیق داریم



تاريخ : جمعه 12 تير 1394برچسب:, | 1:45 | نویسنده : مدیر

 



تاريخ : جمعه 5 تير 1394برچسب:, | 10:26 | نویسنده : مدیر

  



تاريخ : جمعه 5 تير 1394برچسب:, | 10:2 | نویسنده : مدیر

روش استفاده از آسانسور

1- برای مسیرهای کوتاه و در مواقع شلوغی، از پله ها استفاده نمائید.

2- در مواقع انتظار از دو دکمۀ بیرونی آسانسور، دکمۀ جهت مناسب را بزنید؛ بدینصورت که اگر میخواهید پایین بروید، فقط دکمه فلش پایین، و اگر میخواهید بالا بروید، فقط دکمۀ بالایی را فشار دهید ( از فشردن هر دو دکمۀ آسانسور خودداری نموده و موجب توقف بی مورد آسانسور نشوید).

3- هنگام سوار شدن با بزرگواری جای خود را به سالمندان و بیماران بدهید.

4- به ظرفیت آسانسور توجه فرمائید.

5- از نگهداشتن درب آسانسور و معطلی آن به هر دلیل اجتناب نمائید.

6- قبل از سوار شدن اجازه دهید کسانی که میخواهند پیاده شوند، خارج گردند.

7- به محض ورود به کسانی که داخل آسانسور هستند، سلام کنید.

8- پس از سوار شدن، به انتهای کابین رفته، فضا را برای ورود دیگران باز کنید.

9- در طول مسیر متبسم باشید و به صورت دیگران زلّ نزنید.

10- در آسانسور بلند بلند صحبت نکرده و مکالمه با تلفن همراه را به خارج از آسانسور موکول نمائید.

11- از فشردن دکمه های اضافی در آسانسور خودداری نمائید.

12- به علائم هشدار دهنده در آسانسور تمجه فرمائید.

13- در صورت قطع برق و توقف ناگهانی آسانسور، با حفظ خونسردی، در انتظار رفع نقص آن باشید.

14- افراد ناتوان را در یافتن طبقه مناسب خود یاری نمائید.

15- بعد پیاده شدن از بسته شدن کامل درب آسانسور مطمئن شوید.

16- با توجه به ازدحام و شلوغی بسیار آسانسورها هنکام صرف غذا، زمانهای مناسب و خلوت آسانسورها را شناسایی نموده در آن اوقات برای صرف غذا اقدام نمائید.



تاريخ : جمعه 5 تير 1394برچسب:, | 9:24 | نویسنده : مدیر

زیارت در قرآن

یکی از شبهاتی که عموما وهابیت به آن استناد می نماید این نکته است که بر اساس توحید افعالی همه ی کارها به قدرت و اذن خداست و لذا توسل شفاعت و زیارت برای غیر خدا نوعی رفتار شرک آمیز می باشد برای پاسخ به این سوال از دیدگاه مختلف میتوان پاسخ داد یکی از بهترین پاسخ خا استناد به آیات مبارکه قران و تفاسیر قران می باشد و انشاء الله تلاش خواهیم کرد تا به اختصار و به تدریج پاسخهائی بر این موضوع ارائه نماییم  - اولین پاسخ

قرآن كریم به پیامبر فرمان می‌دهد كه هیچ‌گاه بر جنازه‌ منافق نماز نگذارد و نباید بر كنار قبر او بایستد آنجا كه می‌فرماید:

«وُ لا تُصَلِّ عُلی اَحُدٍ مِنْهْمً ماتَ اَبُداً وُ لا تَقُمً عُلی قَبًرِهِ إِنَّهْمً كَفَرُوا بِاللَّهِ وُ رُسْولِهِ وُ ماتُوا وُ هْمً فاسِقُونُ»[1]

«برای كسی از آنان (منافقان) اگر بمیرد، هیچ‌گاه نماز نگزار و بر قبر آنان (برای طلب مغفرت) نایست، آنان به خدا و پیامبرش كفر ورزیدند و در حالی كه فاسق و بدكارند، مرده‌اند.» در این آیه، برای هدم شخصیت منافق، و دادن گوشمال به اعضای این حزب، به پیامبر خدا فرمان می‌دهد:

1ـ بر جنازه‌ احدی از آنان نماز مگزار.

2ـ بر قبر آنان نایست. این حقیقت را با جمله‌ی «ولا تقم علی قبره» ادا كرده است.

از این كه می‌فرماید: درباره‌ی منافق این دو كار را انجام نده، مفهومش آن است كه این كار درباره‌ی غیر منافق خوب و شایسته است.

اكنون باید ببینیم مقصود از «وَ لا تَقُمْ عَلی قَبْرِهِ» چیست؟ آیا مقصود تنها قیام به هنگام دفن است كه درباره‌ی منافق جایز نیست و درباره‌ی مؤمن لازم و شایسته است؟ یا مقصود اعم از زمان دفن و دیگر مواقع است؟



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 5 تير 1394برچسب:, | 5:8 | نویسنده : مدیر

هر سال به اقتضای نکته ای از مباحث اخلاقی و اجتماعی و سیاسی و عموما با الهام از سخنان مقام معظم رهبری عبارتی به نام شعار سال حج تعیین میگردد امیدواریم با عنوان یک مسلمان که الگوی حسنه ی او پیامبر اسلام (ص) و حضرت علی (ع) هستند در جهت تحقق این شعار الهی و قرآنی تلاش نماییم 

 



تاريخ : جمعه 5 تير 1394برچسب:, | 5:1 | نویسنده : مدیر

در دعاهاي ماه رمضان از خدا مي‌خواهيم خداوند توفيق درك ماه رمضان سال آينده را به ما بدهد و به نوعي درخواست طول عمر مي‌كنيم. در حالي كه در تمام مدت ماه سعي كرديم هر چه بيشتر از دنيا و ظواهر آن دل بكنيم و به خدا نزديك شويم اين امر و خواسته منافاتي با روح ماه رمضان ندارد؟

خداوند دو بار بندگانش را به ميهماني دعوت مي‌كند؛ يك بار در «حج» كه خانه خداست و گفته مي‌شود ضيافت در مكان است و يك بار در ماه مبارك رمضان كه فرا مرزي است و گويند ضيافت در زمان است.

بنابراين ماه مبارك رمضان ماه مهماني عمومي خداوند است كه پس از اين ماه زايران خود را براي سفر به حج تمتع آماده مي‌كنند، سفري كه همه مسلمانان آرزوي آن را دارند، بنابراين اين تقارن و مهماني عمومي دو دليلي است كه مردم هر روز و هر شب در ماه رمضان «طلب حج» مي‌كنند.

در ادامه به بررسي ادعيه ماه مبارك رمضان مي‌پردازيم.

بررسي ادعيه ماه مبارك رمضان نشان از آن دارد كه در اين ادعيه اهتمام زيادي به مسئله حج شده و به نوعي كه در بيشتر ادعيه مشترك يا خاصه ايام رمضان المبارك به مسئله حج اشاره شده است از اين رو بررسي اين ادعيه در تبيين جايگاه حج در ماه مبارك رمضان از نظر مي‌گذرد.



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 4 تير 1394برچسب:, | 18:13 | نویسنده : مدیر

زائر عزیز یکی از مسئولیت های پلیس در فرودگاه مراقبت از انتفال اشیای ممنوعه میباشد همراه داشتن مواد مخدر و حتی برخی از داروهای آرام بخش خصوصا متادون در عربستان مجازات شدیدی دارد و بعلاوه همراه داشتن برخی از اشیاء مانند اشیاء برنده همه نوع اسپری لیوان شیشه ای و ... به لحاظ امنیتی جرم محسوب میشود و پلیس قرودگاه با وسائل مختلف چون سگ های مواد یاب یا دستگاههای بادی اسکنر کنترل می نماید برخی از تصاویر مزبوط به بازدید هائی جهت اطلاع در معرض نمایش قرار میگیرد .

 

 



صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد
  • فال عشق
  • قالب بلاگ اسکای